Växter för innergård

Shahidul

Hej

Skulle du kunna föreslå namn av några lättskötta buskar, perenner, klätterväxter för vår innergård? Jag kan mejla en skiss som visar platser för "skogplantering", "plantering av buskar", "plantering av perenner" och "plantering av klätterväxter". Det finns en del sol i gården inte för lång tid. Vad är din e-mail?

Hälsningar Shahid

Odla Svarar: 

Hej

Jag skulle behöva veta lite mer, till exempel vilken växtzon planteringen skall ligga i och hur ni har praktiskt ordnat med jord, planteringsytor, mått och så vidare. Om du önskar att jag gör ett försök att föreslå lämpliga växter är det därför bra om du ställer din fråga på nytt och då kompletterar med sådana uppgifter. Vill du hellre maila mig för att kunna bifoga skissen hittar du min mailadress under rubriken Kontakt & Info på hemsidan.

Allra enklast vore att ta en trädgårdsdesigner till platsen så att han/hon kunde göra en planteringsplan och så följer ni den och planterar själva. Det finns också anläggningsfirmor som kan komma med allt som behövs inklusive växter och göra en plantering åt er.

Med vänlig hälsning Sylvia