Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gult, rynkigt undre blad

Hej!
Jag har aldrig planterat om mina orkidéer men nu efter fem år så tänkte jag att det var dags när den ena började skrumpna ihop, tyvärr så dog den efter omplanteringen. Nu har min andra orkidé fått ett gult, rynkigt undre blad, kommer även den att dö? Vad kan jag i så fall göra för att förhindra det? Jag vill så gärna behålla just denna blomma!

Mvh
Maria

Odla Svarar: 

Hej Maria,
När bladen skrumpnar är det ofta ett tecken på att rötterna inte mår bra. Därför var det rätt sak att plantera om dina plantor när så skedde.

Jag undrar nu vad för något du planterade om plantan i? Det finns risk för att det substrat du använde inte var så bra. Vilket märke, eller vilka ingredienser använde du?

/ Björn