Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Giftfritt alternativ till tuja

Skall byta en risig berberishäck och har hittills helt varit inne på tuja. I ett av dina svar läste jag dock att den är giftig och därför inte passar så bra ihop med små barn. Finns det något alternativ "utan gift". Vi vill ha något vintergrönt och tätt, däremot behöver det inte nödvändigtvis vara snabbväxande.

Tack på förhand för hjälpen!
Jonas

Odla Svarar: 

Jag tror inte det är någon större fara med tujahäck även om man har småbarn. Den lockar ju inte till förtäring då det inte finns några lockande bär.

Dessutom smakar det förfärligt, så skulle man få för sig att smaka, så spottar man ut det genast.

Ett alternativ är ju cypresshäck, men då jag inte vet var du bor någonstans så kan jag inte säga om den är härdig hos dig. Bor ni norröver, kan man också tänka på gran.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.