Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fikonträd på balkongen

Hej Göran,
I våras köpte jag ett fikonträd att ha på balkongen. Det växte fint och satte frukt på hösten, men jag klippte bort dem, eftersom jag trodde att de inte skulle klara vinterförvaringen. När fikonet fällt alla blad sent i oktober, beskar jag det och ställde det framför ett fönster i vårt trapphus, där temperaturen hela hösten och fram tills nu legat på 8-12 grader. Jag har sedan oktober vattnat lätt två gånger. I julas började trädet få knoppar och nu är det fullt av blekgröna blad och fikonkart. Är inte detta lite väl tidigt? Kommer dagsljuset att räcka, eller skall jag klippa ner den igen? Tacksam för tips.

Med Vänlig Hälsning
Erik

Odla Svarar: 

Problemet är att växten tycker att värmen är tillräcklig för att börja växa men ljuset motsvarar inte värmen. Då blir bladen bleka men snart börjar vårsolen lysa och då ordnar det sig nog så ställ den så ljust som möjligt.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.