Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Buske med lila bär

Hej!
Jag har letat över hela nätet efter busken med lila bär. Jag hade för mig att den kallades "västkinesisk pärlbuske" (Calicarpa bodinieriii) någon tidningsartikel för några år sedan. Det stämmer väl inte?

Nu äntligen har jag hittat den på nätet, men vet du var jag kan komma över den?

Hälsningar
Gunilla Spångberg

Odla Svarar: 

Du kanske läste om den i mina tidigare artiklar: http://www.odla.nu/artiklar/hostens_vackra_bar_lila.shtml och http://www.odla.nu/artiklar/fargglada_buskar.shtml

Att du inte hittar den på nätet beror nog på att du stavat namnet lite fel, det ska vara med två L: Callicarpa bodinieri var. giraldii.

Den hör inte till det vanligaste sortimentet i plantskolorna, men den finns i södra Sverige, då den endast är härdig i zonerna 1-2. Enklaste är att fråga en välsorterad plantskola om de inte kan ta hem den till dig. Är de måna om sina kunder så borde de kunna göra det.

Lycka till med jakten!
Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.