Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Majs

Hur länge ska majs kokas före infrysning? Saltas den o i så fall hur mycket salt?
Odla svarar:

Ta bort bladhölje och trådar och koka större kolvar 5–10 minuter i lättsaltad vatten, salt ungefär som till potatis. Låt kallna och frys in. 
Om de inte känns färdiga att äta då (pröva med ett par korn) så kan du koka (eller grilla) dem igen en stund när de sedan ska ätas.

Sylvia

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB