Din trådgård på nätet

Björnbär 'Black Satin'

Tagglös sort som ger riklig skörd av svarta, söta frukter i september-oktober. Odla i varmt söderläge i sandblandad, lätt jord. Gödsla inte för kraftigt, då växer den för starkt. Spaljera gärna mot murar, plank eller dylikt då rankorna blir 2-3 m långa. Härdig till zon 4-5.

69kr

Röd Rudbeckia "Magnus"

Mörkt lilarosa blommor med bronsfärgad mittknapp som gillas av fjärilar och humlor. En vacker, tacksam blomma som planteras i lätt, humusrik och väldränerad jord. Blommar länge, juli-oktober. Kan odlas i stora delar av landet på väldränerad, skyddad plats. Höjd ca. 70-80 cm.

35kr

Pro Auto Kit - Självbevattning

Pro Auto Kit är en komplett bevattningssats för upp till 10 m lång häck eller 20 krukväxter. Deluxesetet skiljer sig från Minisetet genom att ha AC Plus tryckreducerare samt fler slangar och kopplingar vilket ger dig en ökad flexibilitet.

849kr

Havtorn 'Julia' E'

Dekorativ gråbladig buske som ger apelsinfärgade bär med en fin, exotisk arom. Bären mognar i september. Trivs bäst i sandig, väldränerad och kalkhaltig jord i full sol. Klarar öppet läge och är mycket vindtålig. Tål även salta vindar.

89kr

Hösthallon 'Elektra'

Elektra är en relativt ny sort av hösthallon med mycket stora bär, framtagen på Balsgård. Bären kan bli dubbelt så stora som på andra sorters hösthallon. De mognar i augusti-september och ger skörd tills det fryser. Klipps ner sent på hösten efter skörden.

69kr

Blåbär "Olle"

NYHET 2015!

Vaccinium corymbosum

89kr

Klätterhortensia

Storvuxen klätterväxt som klättrar med luftrötter. Får vita blommor med flata blomställningar i juni-juli. 

79kr

Björnbär "Thornless Evergreen"

Rubus subsg. rubus
En tagglös björnbärssort som ger stor skörd av svarta, söta frukter i september-oktober. Odla i varmt söderläge i sandblandad, lätt jord. Spaljera gärna mot t ex murar, plank eller dylikt då rankorna blir 2-3 m långa. Härdig till zon 3.

69kr

Mini Auto Kit - Självbevattning

Mini Auto Kit är en komplett bevattningssats för upp till 7ƽ m lång häck eller 15 krukväxter. Väldigt praktiskt för dig som vill vara säker på att dina växter får vatten när du är på semester. Setet innehåller:

385kr

Krusmynta 'Mojito'

En mynta med väldoftande bladverk. Denna mynta passar bra till drinken Mojito. Bör begränsas för att de inte ska ta över rabatten, plantera den gärna i en stor kruka istället. Trivs i fullt soliga lägen. Lättodlad på de flesta jordar. 1 stor planta, levereras i 14 cm kruka.

59kr

Björnbär "Reuben"

NYHET 2015! Rubus fruticosus ’Reuben’
’Reuben’ har ett upprätt växtsätt och behöver därmed ingen stöttning av sina stjälkar. Bären är stora, cirka 4 cm och söta. Reuben är en lättodlad sort som trivs i ett soligt läge.

89kr

Odlingsråd

Här hittar du info om hur du tar hand om växterna du köpt på Odla.nu

Potatis - Arielle 1 kg

Snigelkant 800x1200 mm

Weibulls Benmjöl 0,8 kg

Tricanhink cerise 17L